slide5

Premieră la Buhuși! Conducerea Spitalului Orășenesc Buhuși va organiza Ziua Porților Deschise. Astfel, pe data de 22 august 2015, oricine va putea lua parte la acest tur al spitalului buhușean.

Programul zilei:

10:00 – Întâlnirea cu cei interesați în sala de conferințe a spitalului;

10:00 – 11:00 – Prezentarea structurii spitalului, secțiile, compartimentele, laboratoarele, cabinetele din ambulatoriul integrat, echipa de medici și personalul medical. De asemeni, se va răspunde la întrebări și se va prezenta strategia de dezvoltare pentru perioada următoare.

11:00 – 13:00 – Vizita secțiilor, compartimentului de primire a urgențelor, circuite de internare / externare, circuitul alimentelor cu blocul alimentar central (unde pot fi văzute condițiile în care este pregătită mâncarea pentru pacienții internați), circuitul medicamentelor, compartimentele Chirurgie, Ortopedie, Traumatologie, A.T.I., Internări de zi medico-chirurgicale, Blocul Operator, Medicină Internă, Pediatrie.

13:00 – Încheierea vizitei pe secții. Impresii și discuții libere.

Managerul de Calitate, Constantin Poiană ne-a declarat: „Așteptăm cât mai mulți cetățeni din Buhuși și din împrejurimi la această acțiune. Vom arăta vizitatorilor cum se lucrează la noi și vom încerca să le explicăm ce înseamnă organizarea unui spital.”