Spații reabilitate și dotări de top cu aparatură și echipamente pentru Laboratorul de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Spitalului “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși!

Spațiile au fost aduse la standarde moderne iar dotarea este una de top. Cu toate că suntem un spital mediu și nu ne putem compara cu spitalele mari din țară, pe specialitățile existente putem să oferim servicii medicale de calitate iar pacienții care ne trec pragul au nevoie de toate acestea.

Proiectul de dotare a specialității amintite a fost inițiat de spitalul buhușean, finanțarea fiind de la Ministerul Sănătății iar cofinanțarea de la Consiliul Județean Bacău și Primaria/ Consiliul Local Buhuși.
Politica de management este una care se axează pe pacienți și nevoile lor, pe atragerea de resursă umană, dotarea cu aparatură și echipamente medicale, condiții bune de cazare, curățenia și dezinfecția fiind cele de la care nu se face rabat.
Mulțumim pentru sprijin Ministerului Sănătății, Consiliului Județean Bacău și Primăriei / Consiliului Local Buhuși.
Specialitatea B.F.T. dispune de personal medical competent, printre care și dr. Ligia IONESCU, medic primar specialitatea Recuperare, medicină fizică și balneologie si dr. LICHI Andrada Irina, medic specialist medicină fizică și de reabilitare.