Servicii medicale complexe, gratuite susținute de “Rotary International”

Noutati

Din zona deservită de Spitalul “Prof. Dr. Eduard Apetrei Buhuși”, copiii care suferă de afecțiuni cardiace, vor putea beneficia de servicii medicale complexe, gratuit, în urma evaluării de către medicii pediatri, cardiologi de la Buhuși!

Este vorba de Cateterisme diagnostice și intervenționale: închidere cu umbreluță- amplazer- de defect septal interatrial, interventricular, canal arterial permeabil, dilatări stenoze pulmonare, coarctație de aortă.

Se mai poate beneficia de: fallot complex cu unifocalizări, sunturi glenn pentru inima univentriculară, rezecție membrană subaortică- cardiomiopatie hipertrofică obstructivă, canal atrioventricular formă completă.

Toate acestea datorită implicării Rotary International (organizație de caritate cu 1,2 milioane de membri (care se autodenumesc rotarieni) constituiți în peste 35.000 cluburi în aproape toate țările din lume.

Cluburile Rotary sunt accesibile pentru persoane din toate culturile și etniile, și nu sunt afiliate cu nicio organizație politică sau religioasă) și a unui om cu sufletul mare respectiv, dr. Anagnostu Cristel.

Aparținătorii acestor copii  nu vor trebui să suporte decât transportul până la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din București, toate celelalte cheltuieli fiind susținute de câtre Rotary International.

Mulțumim și STIMĂ pentru implicare și grijă față de acei copii cărora li se acordă o șansă la viață!

dr. Anagnostu Cristel, Rotary International