Lucrările sunt în grafic, deja spitalul este îmbrăcat în schele, se schimbă corpurile de iluminat de la parter și etajul 4, caloriferele, se montează boilerele aferente panourilor solare care vor produce apă caldă menajeră. A început decopertarea acoperișului pe aripa stânga a spitalului, deci putem spune că totul decurge conform graficului de lucru!

Reamintesc că proiectul este inițiat de Consiliul Local Buhuși / Primăria Buhuși și intitulat „Reabilitarea termică a clădirilor Spitalului Orășenesc Buhuși”.

Proiectul  are o valoare de 6.395.477,42 lei, iar lucrările de construcții și instalații cuprind:

  • Lucrări de reabilitare termica a elementelor de anvelopa a clădirii. Izolarea termica a fațadei – parte vitrată, prin înlocuirea tâmplăriei exterioare existente, inclusiv a celei aferente accesului în spital, cu tâmplărie termoizolantă dotată, după caz, cu dispozitive/fante/grile pentru ventilarea spațiilor ocupate și evitarea apariției condensului pe elementele interioare de anvelopă.
  • Lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum.
  • Lucrări de instalare/reabilitare/ modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior.
  • Lucrări de înlocuire a lifturilor.
  • Lucrări de instalare de panouri solare.