Bună dimineața, stimați colegi !

Echipa medicală a Spitalului Buhuși s-a îmbogățit cu un nou membru!

D-na Dr. PADURE Adina Georgiana, medic specialist radiologie și imagistică medicală, a luat examenul pentru postul vacant în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică medicală!

D-na doctor are competențe inclusiv pentru C.T. (Computer Tomograf) și R.M.N. (Rezonanță Magnetică Nucleară).

În acest moment, Spitalul Buhuși are acoperită cu resursă umană această specialitate, mai exact, avem 2 medici care sunt și în contract cu C.A.S.J. Bacău. Deci, pacienții noștri pot beneficia de toată gama de servicii medicale / investigații, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, la cerere, contra cost și pe perioada spitalizării!

Reamintim faptul că această specialitate era una deficitară, în urmă cu 2 luni neavând nici un medic care să fie în relație contractuală cu C.A.S.J. Bacău!

Știm că medicii sunt “ scumpi “ ,dar dacă ne dorim să avem acoperite toate specialitățile cu medici care să fie și în contract cu Casa de Asigurări, atunci ei sunt generatori de venituri și de servicii medicale de calitate și satisfacție ridicată pentru pacienți!

Avem în continuare unele specialități cu risc în ceea ce privește medicii dar vom încerca să atragem specialiști și în aceste domenii !