Doamna Dr. Popa Alexandra Andreea, medic specialist specialitatea cardiologie, s-a alăturat echipei medicale din cadrul Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși!

Pacienții noștri pot beneficia de toată gama de servicii medicale pe această specialitate (consultații in Ambulatoriul Integrat, spitalizare de zi și spitalizare continuă), pe bază de bilet de trimitere sau contra cost și pe perioada spitalizării!

Dna doctor a venit la spitalul buhușean prin transfer de la un spital județean din regiunea noastră și are mulți ani de experiență in specialitate.

Echipa medicală a Spitalului “Prof. Dr. Eduard Apetrei” s-a imbogățit astfel cu un nou membru! Acum Spitalul Buhuși are acoperită cu medici această specialitate (dr. Victor Firastrau și dr. Popa Alexandra Andreea).

„Cardiologia este o specialitate medicală care tratează bolile inimii și ale vaselor de sânge. Etimologie: gr. kardia: „inimă”, logos: „știință”. Cardiologia cuprinde diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficienței cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor și al bolilor pericardului.”

Programările pentru consultații la cabinetul din Ambulatoriul Integrat/Cardiologie, se pot face la următoarele numere de telefon: 0234262220 sau 0234262221 sau 0372274937 sau 0372274878, interior 185 sau pe platforma de programare online https://spitalbuhusi.ro/programare-online-ambulatoriu/