Dr. PLEȘCA Andrei – Mircea, medic specialist medicină fizică și de reabilitare, s-a alăturat echipei medicale din cadrul Spitalului „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși!

Dl doctor a fost medic rezident al spitalului, a promovat examenul pentru obținerea titlului de medic specialist și a inceput activitatea in spitalul buhușean.

Pacienții noștri pot beneficia de toată gama de servicii medicale pe această specialitate (consultații in Ambulatoriul Integrat, spitalizare de zi), pe bază de bilet de trimitere sau contra cost.

Odată cu încheierea noului contract cu Casa de Asigurări vor fi posibile și accesarea procedurilor specifice pe baza biletului de trimitere.

„Medicina Fizică și de Reabilitare (MFR) este o specialitate medicală clinică ce se ocupă cu prevenția, diagnosticul, tratamentul și managementul reabilitării persoanelor de toate vârstele care prezintă condiții de sănătate dizabilitante și comorbiditățile acestora, adresându-se în special afectărilor (impairment) și limitărilor de activitate ale acestora cu scopul de a facilita funcționarea fizică și cognitivă (incluzând comportamentul), participarea (incluzând calitatea vieții) cât și modificarea factorilor personali și de mediu.”

Programările pentru consultații la cabinetul din Ambulatoriul Integrat / B.F.T. se pot face la următoarele numere de telefon: 0234262220 sau 0234262221 sau 0372274937 sau 0372274878, interior 103 sau pe platforma de programare online.