Cabinetul de dermatologie din Ambulatoriului Integrat

Noutati

Aducem la cunoștința pacienților că în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc Buhuși, etajul 1, funcționează cabinetul de dermatologie (dermatologia cuprinde aproximativ 3000 de boli, inclusiv cancere de piele, boli inflamatorii cutanate, acnee, probleme legate de îmbătrânirea pielii, etc).

Pentru o examinare corespunzătoare a pielii este necesar ca o dată pe an să vizităm medicul dermatolog. Dacă între vizitele anuale apar probleme de sănătate, cum ar fi alunițe care își modifică forma, culoarea, dimensiunea, acnee, răni care nu se vindecă, erupții cutanate, infecții ale unghiilor sau alte probleme cutanate, este momentul să vă programați pentru o consultație.

Multe dintre bolile de piele pot fi tratate relativ ușor în urma consultației la dermatolog !

Cabinetul dispune de dotările necesare, are acoperita cu resursă umană această specialitate (medic specialist dermato-venerologie, dr. Scutelnicu Mara-Elena), iar serviciile medicale se pot efectua atât pe partea de ambulatoriu (consultații), cât și pe spitalizare de zi (internare de zi) , intersecții, iar medicul se va afla în contract cu C.A.S.J. Bacău.

Deci, pacienții pot beneficia de o gamă variată de servicii medicale pe aceasta specialitate, pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie sau la cerere, contra cost.

 

dermatologie